Automatisch handelen in Avalanche | Crypto trading bot AVAX

bybit

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in Avalanche en trades uitvoeren terwijl je slaapt. Dit klinkt soms onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Avalanche

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je strategieën. Het euvel met professionele crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Avalanche robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd online hoeft te zijn.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je AVAX robot de markt in de gaten laten houden. De Avalanche bot koopt volledig automatisch Avalanche op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) gehaald hebt. Hierdoor kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste coins voor je op.

Het automatisch handelen in Avalanche is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling je eigen tactieken uitvogelen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een relatief eenvoudige crypto bot is Cryptohopper.

Avalanche en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Avalanche kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je Avalanche bot kopen. Zo kan je met de pro’s mee traden en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of met je gezin bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je Avalanche cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen voor het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een pro handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen Avalanche robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro compleet over te nemen en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Avalanche robot connecten met je favoriete cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je AVAX bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je Avalanche robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Avalanche? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Starten met een Avalanche robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Daarnaast kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Avalanche bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Avalanche robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een Avalanche robot is goed om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Avalanche omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
bybit
Automatisch handelen in Avalanche | Crypto trading bot AVAX
Scroll to top