Automatisch handelen in TokenClub | Crypto trading bot TCT

Wie wil dat nou niet? Automatisch handelen in TokenClub en rijk worden als je op bed ligt. Dit klinkt soms niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto bot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot TokenClub

Een crypto trading bot kan je assisteren met het realiseren van je tactieken. Het euvel met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een TokenClub robot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor altijd achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je TCT robot de markt in de gaten laten houden. De TokenClub bot koopt volledig automatisch TokenClub op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in TokenClub is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën uitvogelen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een goede cryptocurrency robot is Cryptohopper.

TokenClub en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren traders kunnen hier hun eigen plannen instellen in een robot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in TokenClub kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed uitgangspunt. Hier kun je plannen gebruiken van ervaren handelaren en zelfs de juiste instellen voor je TokenClub bot kopen. Zo kun je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te maken terwijl je slaapt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je TokenClub robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen rondom het kopen en uitstappen. Koop je een template van een pro handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen TokenClub robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro direct te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de TokenClub robot connecten met je meest gebruikte cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je TCT bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je TokenClub robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in TokenClub? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een TokenClub robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je beginnen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper TokenClub robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper TokenClub robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een TokenClub robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals TokenClub omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in TokenClub | Crypto trading bot TCT
Scroll to top