Automatisch handelen in Chainlink | Crypto trading bot LINK

Lekker toch? Automatisch handelen in Chainlink en geld verdienen terwijl je slaapt. Dit klinkt wellicht niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Chainlink

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je tactieken. Het euvel met succesvolle crypto handelaren is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Chainlink robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je LINK robot de markt in de gaten laten houden. De Chainlink bot koopt zelf automatisch Chainlink op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) behaald hebt. Daarom kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste coins voor je op.

Het automatisch handelen in Chainlink is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling zelf strategieën bepalen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je gaat hanteren. Een geschikte cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Chainlink en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Chainlink kan veel mis lopen, helemaal wanneer je bot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook onjuist voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs gevorderde instellen voor je Chainlink bot overnemen. Zo kun je met de pro’s mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Chainlink bot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een professionele trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Chainlink robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro compleet over te nemen en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Chainlink robot verbinden met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges houden en je LINK bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Chainlink robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Chainlink? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency bot.

Starten met een Chainlink robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Chainlink robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Chainlink robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete exchanges. Een Chainlink robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Chainlink omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Chainlink | Crypto trading bot LINK
Scroll to top