Automatisch handelen in Binance Coin | Crypto trading bot BNB

bybit

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Binance Coin en rijk worden wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt soms ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Binance Coin

Een crypto trading bot kan je assisteren met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Binance Coin bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je BNB robot de markt laten beheren. De Binance Coin bot koopt zelf automatisch Binance Coin op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Binance Coin is in het begin wat eng zijn. Je moet plotseling je eigen tactieken uitvogelen en dit instellen in de robot. Hiervoor is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een geschikte crypto bot is Cryptohopper.

Binance Coin en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen strategie invoeren in een robot, en de beginnende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Binance Coin kan veel mis lopen, helemaal wanneer je bot al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je Binance Coin bot kopen. Zo kun je met de professionals mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je direct op je Binance Coin cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het instappen en verkopen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Binance Coin robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro volledig over te nemen en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Binance Coin robot verbinden met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je BNB bot al je trades uit laten voeren. De bekendste platformen waarmee je je Binance Coin bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in Binance Coin? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency bot.

Starten met een Binance Coin robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je de bot uitproberen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Binance Coin robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Binance Coin robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Binance Coin robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Binance Coin omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
bybit
Automatisch handelen in Binance Coin | Crypto trading bot BNB
Scroll to top