Binance Coin koers verwachting | De BNB prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de Binance Coin koers verwachting is voor de komende tijd. Er zijn veel BNB prijs prognoses te vinden op het internet, maar welke moet je serieus nemen? Het beste is om zelf je standpunt in te nemen over de mogelijke potentie van Binance Coin. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk geloven. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij investeert. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige informatie die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Binance Coin een goede investering?”

Binance Coin koers

Iedere cryptocurrency koers ziet goede en slechte momenten. Het is handig om een goed moment in te schatten om in te stappen. Staat de BNB koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers nu laag? Dan betekent dit nog niet per se dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is aan te raden te kijken naar de activiteit van Binance Coin in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de BNB koers? Dan is dit goed voor de Binance Coin koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment te pakken.

Binance Coin koers euro

De Binance Coin waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons eenvoudig om in deze valuta de BNB waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live Binance Coin koers in euro volgen, de actuele Binance Coin koers. Je kunt hiermee snel Binance Coin omrekenen naar euro.

Binance Coin koers dollar

Waar het voor ons in Nederland handig is om de Binance Coin waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens raar zijn als er gesproken wordt of de Binance Coin prijs en waarde. Hieronder kun je de Live Binance Coin koers in dollar volgen, de actuele BNB waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk Binance Coin omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Binance Coin koers?

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de Binance Coin koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar BNB en weinig verkopers? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Binance Coin koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe overeenkomsten met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn te laat te zijn (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten belangrijke gebeurtenissen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Binance Coin koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Binance Coin koers omlaag gaat. Daalt de BNB koers? Dan zijn er meer aanbieders dan kopers. De prijs zal hierdoor omlaag gaan en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een Binance Coin koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken mensen raken in de problemen
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Binance Coin (BNB) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je BNB kopen kunt, maar niet iedere exchange is even geschikt. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende coins. Hieronder vind je een overzicht met geschikte exchanges waarop je kunt handelen (in Binance Coin). Doe dit echter alleen als je verwacht dat de Binance Coin koers verwachting goed is.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

Binance Coin wallet

Het veilig bewaren van je BNB coins is essentieel. Bewaren bij een broker is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een selectie met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de Binance Coin wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere cryptocurrency en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de crypto koers en crypto koers verwachting.

Binance Coin koers verwachting | De BNB prijs voorspellingen
Scroll to top