Automatisch handelen in Bitcoin Cash | Crypto trading bot BCH

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in Bitcoin Cash en crypto traden terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Bitcoin Cash

Een crypto trading bot kan je assisteren met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met professionele crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Bitcoin Cash robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je BCH robot de markt in de gaten laten houden. De Bitcoin Cash bot koopt volledig automatisch Bitcoin Cash op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Daarom kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Bitcoin Cash is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling zelf strategieën bepalen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een goede crypto bot is Cryptohopper.

Bitcoin Cash en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading robots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Bitcoin Cash kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook onjuist voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van ervaren handelaren en zelfs goede instellen voor je Bitcoin Cash bot kopen. Hierdoor kan je met de pro’s mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Bitcoin Cash cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen rondom het kopen en verkopen. Koop je een template van een pro trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Bitcoin Cash bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de bot van een pro volledig te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Bitcoin Cash robot connecten met je meest gebruikte cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je BCH bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je Bitcoin Cash robot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Bitcoin Cash? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Starten met een Bitcoin Cash robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Bitcoin Cash robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Bitcoin Cash robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete platformen. Een Bitcoin Cash robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Bitcoin Cash omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Bitcoin Cash | Crypto trading bot BCH
Scroll to top