Bitcoin Cash koers verwachting | De BCH prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de Bitcoin Cash koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn veel BCH prijs prognoses te vinden op het internet, maar welke moet je serieus nemen? Verstandig is om zelf je oordeel te vellen over de mogelijke potentie van Bitcoin Cash. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk geloven. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij er geld in stopt. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige data die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Bitcoin Cash een goede investering?”

Bitcoin Cash koers

Iedere crypto koers ziet goede en slechte momenten. Het is belangrijk om een goed moment te kiezen om in te stappen. Staat de BCH koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers uit het niets laag? Dan betekent dit nog niet altijd dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is belangrijk te kijken naar de activiteit van Bitcoin Cash in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog werk gedaan en heb je vertrouwen in de BCH koers? Dan is dit goed voor de Bitcoin Cash koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment gevonden.

Bitcoin Cash koers euro

De Bitcoin Cash waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons makkelijk om in deze valuta de BCH waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live Bitcoin Cash koers in euro volgen, de actuele Bitcoin Cash koers. Je kunt hiermee simpel Bitcoin Cash omrekenen naar euro.

Bitcoin Cash koers dollar

Waar het voor ons in Nederland gemakkelijk is om de Bitcoin Cash waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens verwarrend zijn als er gesproken wordt of de Bitcoin Cash prijs en waarde. Hieronder kun je de Live Bitcoin Cash koers in dollar volgen, de actuele BCH waarde. Je kunt hiermee snel Bitcoin Cash omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Bitcoin Cash koers?

Het is verstandig om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de Bitcoin Cash koers. Is er op een bepaald ogenblik veel vraag naar BCH en weinig aanbieders? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Bitcoin Cash koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe overeenkomsten met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe beleggers doordat mensen bang zijn achter de feiten aan te lopen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten nieuwe evenementen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Bitcoin Cash koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Bitcoin Cash koers omlaag gaat. Daalt de BCH koers? Dan zijn er meer aanbieders dan kopers. De prijs zal hierdoor kelderen en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een Bitcoin Cash koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken mensen raken in de problemen
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Bitcoin Cash (BCH) kopen 

Er zijn veel brokers waarop je BCH kopen kunt, maar niet iedere broker is even uitgebreid. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende coins. Hieronder vind je een overzicht met geschikte exchanges waarop je kunt handelen (in Bitcoin Cash). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de Bitcoin Cash koers verwachting goed is.

BitvavoBitcoin meesterLitebitSatosBitMEXBinance
€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste weekGroot aanbod cryptocurrencyTelefonisch bereikbaarDirect handelen vanuit je eigen walletHandelen met leverageGrootste cryptocurrency exchange
Cryptocurrency50+200+50+57150+
Wallet
Staken
iDeal
Uitbetalen op je bankrekening
Fee0,25%0,25% – 1,5%2%1,5% – 2,5%0,075%0,10%
Bezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchange

Bitcoin Cash wallet

Het veilig opslaan van je BCH coins is heel belangrijk. Bewaren bij een broker is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een lijst met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de Bitcoin Cash wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere crypto en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de crypto koers en crypto koers verwachting.

Bitcoin Cash koers verwachting | De BCH prijs voorspellingen
Scroll to top