Chainlink koers verwachting | De LINK prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de Chainlink koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn veel LINK prijs voorspellingen te vinden op het internet, maar welke moet je serieus nemen? Verstandig is om zelf je standpunt in te nemen over de mogelijke potentie van Chainlink. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk zomaar aannemen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij er geld in stopt. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige feiten die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Chainlink een goede investering?”

Chainlink koers

Iedere crypto koers ziet pieken en dalen. Het is slim om een goed moment in te schatten om in te stappen. Staat de LINK koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers erg laag? Dan betekent dit nog niet altijd dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is aan te raden te kijken naar de activiteit van Chainlink in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de LINK koers? Dan is dit goed voor de Chainlink koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment opgespoord.

Chainlink koers euro

De Chainlink waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons handig om in deze valuta de LINK waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live Chainlink koers in euro volgen, de actuele Chainlink koers. Je kunt hiermee snel Chainlink omrekenen naar euro.

Chainlink koers dollar

Waar het voor ons in Nederland makkelijk is om de Chainlink waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens verwarrend zijn als er gesproken wordt of de Chainlink prijs en waarde. Hieronder kun je de Live Chainlink koers in dollar volgen, de actuele LINK waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk Chainlink omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Chainlink koers?

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de Chainlink koers. Is er op een bepaald ogenblik veel vraag naar LINK en weinig aanbieders? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Chainlink koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe overeenkomsten met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn te laat te zijn (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten grote momenten aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Chainlink koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Chainlink koers omlaag gaat. Daalt de LINK koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor omlaag gaan en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een Chainlink koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken ontwikkelaars raken in de problemen
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Chainlink (LINK) kopen 

Er zijn veel brokers waarop je LINK kopen kunt, maar niet iedere broker is even goed. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende tokens. Hieronder vind je een overzicht met geschikte brokers waarop je kunt traden (in Chainlink). Doe dit echter alleen als je verwacht dat de Chainlink koers verwachting goed is.

BitvavoBitcoin meesterLitebitSatosBitMEXBinance
€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste weekGroot aanbod cryptocurrencyTelefonisch bereikbaarDirect handelen vanuit je eigen walletHandelen met leverageGrootste cryptocurrency exchange
Cryptocurrency50+200+50+57150+
Wallet
Staken
iDeal
Uitbetalen op je bankrekening
Fee0,25%0,25% – 1,5%2%1,5% – 2,5%0,075%0,10%
Bezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchange

Chainlink wallet

Het veilig opslaan van je LINK coins is essentieel. Bewaren op een exchange is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een lijst met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de Chainlink wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere crypto en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

Chainlink koers verwachting | De LINK prijs voorspellingen
Scroll to top