Stellar koers verwachting | De XLM prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de Stellar koers verwachting is voor later. Er zijn veel XLM prijs prognoses te vinden op het internet, maar welke moet je serieus nemen? Het beste is om zelf je oordeel te vellen over de mogelijke potentie van Stellar. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk geloven. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij investeert. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige informatie die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Stellar een goede investering?”

Stellar koers

Iedere cryptocurrency koers ziet goede en slechte momenten. Het is verstandig om een goed moment in te schatten om in te stappen. Staat de XLM koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers heel laag? Dan betekent dit nog niet per definitie dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is belangrijk te kijken naar de activiteit van Stellar in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog werk gedaan en heb je vertrouwen in de XLM koers? Dan is dit goed voor de Stellar koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment opgespoord.

Stellar koers euro

De Stellar waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons gemakkelijk om in deze valuta de XLM waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live Stellar koers in euro volgen, de actuele Stellar koers. Je kunt hiermee snel Stellar omrekenen naar euro.

Stellar koers dollar

Waar het voor ons in Nederland eenvoudig is om de Stellar waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens raar zijn als er gesproken wordt of de Stellar prijs en waarde. Hieronder kun je de Live Stellar koers in dollar volgen, de actuele XLM waarde. Je kunt hiermee snel Stellar omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Stellar koers?

Het is goed om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de Stellar koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar XLM en weinig verkopers? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Stellar koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe overeenkomsten met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe beleggers doordat mensen bang zijn te laat te zijn (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten belangrijke evenementen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Stellar koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Stellar koers omlaag gaat. Daalt de XLM koers? Dan zijn er meer aanbieders dan kopers. De prijs zal hierdoor omlaag gaan en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een Stellar koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken mensen raken in de problemen
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Stellar (XLM) kopen 

Er zijn veel brokers waarop je XLM kopen kunt, maar niet iedere exchange is even geschikt. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende cryptocurrrency. Hieronder vind je een lijst met geschikte exchanges waarop je kunt traden (in Stellar). Doe dit echter alleen als je denkt dat de Stellar koers verwachting goed is.

BitvavoBitcoin meesterLitebitSatosBitMEXBinance
€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste weekGroot aanbod cryptocurrencyTelefonisch bereikbaarDirect handelen vanuit je eigen walletHandelen met leverageGrootste cryptocurrency exchange
Cryptocurrency50+200+50+57150+
Wallet
Staken
iDeal
Uitbetalen op je bankrekening
Fee0,25%0,25% – 1,5%2%1,5% – 2,5%0,075%0,10%
Bezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchange

Stellar wallet

Het veilig opslaan van je XLM coins is heel belangrijk. Bewaren bij een broker is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een overzicht met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de Stellar wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere crypto en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

Stellar koers verwachting | De XLM prijs voorspellingen
Scroll to top