Primas koers verwachting | De PST prijs voorspellingen

Je wilt hoogst waarschijnlijk weten wat de Primas koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn talloze PST prijs prognoses te vinden op het internet, maar welke moet je geloven? Verstandig is om zelf je standpunt in te nemen over de mogelijke potentie van Primas. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk zomaar aannemen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij investeert. 

Op bitcoinexchanges.nl vind je daarom de nodige data die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Primas een goede investering?”

Primas koers

Iedere cryptocurrency koers ziet goede en slechte momenten. Het is belangrijk om een goed moment in te schatten om te investeren. Staat de PST koers relatief hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers uit het niets laag? Dan betekent dit ook nog niet per definitie dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is verstandig onderzoek te doen naar de activiteit van Primas in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de PST koers? Dan is dit goed voor de Primas koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment opgespoord.

Primas koers euro

De Primas waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee is het normaal dat we rekenen en daarom is het voor ons eenvoudig om in deze valuta de PST waarde te plaatsen. Hier kun je de Live Primas koers in euro vinden, de actuele Primas koers. Je kunt hiermee snel Primas omrekenen naar euro.

Primas koers dollar

Waar het voor ons in Nederland gemakkelijk is om de Primas waarde te zien in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens vreemd zijn als er gesproken wordt over de Primas prijs en waarde. Hieronder kun je de Live Primas koers in dollar volgen, de actuele PST waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk Primas omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Primas koers?

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de marktwerking als we kijken naar de Primas koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar PST en weinig aanbieders? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Primas koersstijging zouden kunnen zijn:

 • Nieuwe samenwerkingen met bekende bedrijven
 • Ineens veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn te laat te zijn (hype)
 • Veel media aandacht in ‘normale’ media
 • Er zitten nieuwe momenten aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Primas koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Primas koers daalt. Daalt de PST koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De waarde zal hierdoor dalen en dit zal pas weer omslaan op het moment dat er minder aanbod komt. Andere oorzaken voor een Primas koers daling:

 • Er is sprake van een scam of zwendel
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken personen raken in de problemen
 • Er is weinig development meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Primas (PST) kopen 

Er zijn talloze brokers waarop je PST kopen kunt, maar niet elke broker is even geschikt. Op de een kun je simpel afrekenen met iDeal en op de andere heb je een groot aanbod aan verschillende tokens. Hieronder vind je een lijst met geschikte exchanges waarop je kunt handelen (in Primas). Doe dit echter alleen als je verwacht dat de Primas koers verwachting goed is.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

Primas wallet

Het veilig bewaren van je PST coins is heel belangrijk. Bewaren bij een broker is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl adviseren dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een lijst met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop bewaren. Kijk altijd even goed of de Primas wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Zoek je andere cryptocurrency en de koersen? Dan vind je hier meer data over de crypto koers en crypto koers verwachting.

Primas koers verwachting | De PST prijs voorspellingen
Scroll to top