OBITS koers verwachting | De OBITS prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de OBITS koers verwachting is voor de komende tijd. Er zijn een hoop OBITS prijs voorspellingen te vinden op het internet, maar welke kun je serieus nemen? Verstandig is om zelf je mening te vormen over de eventuele potentie van OBITS. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk zomaar geloven. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door investeerders die er baat bij hebben dat jij investeert. 

Hier vind je daarom de nodige data die je kunt toepassen om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is OBITS een goede investering?”

OBITS koers

Iedere crypto koers ziet goede en slechte momenten. Het is verstandig om een goed tijdstip in te schatten om in te stappen. Staat de OBITS koers erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu even te laat bent, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers uit het niets laag? Dan betekent dit ook nog niet per se dat het nu een goed moment is om al je geld erin te steken. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is verstandig te kijken naar de activiteit van OBITS in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de OBITS koers? Dan is dit goed voor de OBITS koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment gevonden.

OBITS koers euro

De OBITS waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons eenvoudig om in deze valuta de OBITS waarde te zien. Hieronder kun je de Live OBITS koers in euro bekijken, de actuele OBITS koers. Je kunt hiermee snel OBITS omrekenen naar euro.

OBITS koers dollar

Waar het voor ons in Nederland eenvoudig is om de OBITS waarde te zien in euro’s, wordt dit in het buitenland gedaan in dollar. Dit kan dan soms eens vreemd zijn als er gesproken wordt over de OBITS prijs en waarde. Hieronder kun je de Live OBITS koers in dollar bekijken, de actuele OBITS waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk OBITS omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de OBITS koers?

Het is goed om je bewust te zijn van de marktwerking als we kijken naar de OBITS koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar OBITS en weinig aanbieders? Dan zal de koers ook omhoog gaan. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een OBITS koersstijging zouden kunnen zijn:

 • Nieuwe partnerschappen met populaire organisaties
 • Plotseling veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn te laat te zijn (hype)
 • Veel media aandacht in ‘normale’ media
 • Er zitten grote gebeurtenissen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er heerst een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de OBITS koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de OBITS koers omlaag gaat. Daalt de OBITS koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor dalen en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere aanleidingen voor een OBITS koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is ten prooi gevallen van een hack
 • Betrokken personen raken in de problemen
 • Er is weinig development meer rondom het project
 • Iemand verkoopt uit het niets veel coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

OBITS (OBITS) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je OBITS kopen kunt, maar niet iedere exchange is even geschikt. Op de een kun je simpel afrekenen met iDeal en op de andere heb je een groot aanbod aan verschillende tokens. Hieronder vind je een lijst met goede exchanges waarop je kunt handelen (in OBITS). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de OBITS koers verwachting positief zal zijn.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

OBITS wallet

Het veilig opslaan van je OBITS coins is essentieel. Bewaren op een exchange is nooit handig als het gaat om grote hoeveelheden. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hier vind je een overzicht met geschikte wallets, 9 van de 10 crypto’s kun je hierop bewaren. Kijk altijd even goed of de OBITS wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Zoek je andere coins en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer gegevens over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

OBITS koers verwachting | De OBITS prijs voorspellingen
Scroll to top