Nimiq koers verwachting | De NIM prijs voorspellingen

Iedereen wil uiteraard weten wat de Nimiq koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn talloze NIM prijs voorspellingen te vinden op het internet, maar welke kun je geloven? Verstandig is om zelf je standpunt in te nemen over de eventuele potentie van Nimiq. Lang niet iedere voorspellingen moet je namelijk klakkeloos volgen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij je geld investeert. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige informatie die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Nimiq een goede investering?”

Nimiq koers

Iedere crypto koers ziet goede en slechte momenten. Het is slim om een goed moment in te schatten om te beginnen met beleggen. Staat de NIM koers relatief hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu even te laat bent, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers uit het niets laag? Dan betekent dit ook nog niet altijd dat het nu een goed moment is om al je geld te beleggen. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is verstandig onderzoek te doen naar de activiteit van Nimiq in de laatste tijd op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de NIM koers? Dan kan dit goed zijn voor de Nimiq koers verwachting en heb je wellicht wel een goed instap moment gevonden.

Nimiq koers euro

De Nimiq waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee is het normaal dat we rekenen en daarom is het voor ons handig om in deze geldeenheid de NIM waarde te plaatsen. Hier kun je de Live Nimiq koers in euro bekijken, de actuele Nimiq koers. Je kunt hiermee simpel Nimiq omrekenen naar euro.

Nimiq koers dollar

Waar het voor ons in Nederland eenvoudig is om de Nimiq waarde te zien in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan soms eens raar zijn als er geschreven wordt over de Nimiq prijs en waarde. Hieronder kun je de Live Nimiq koers in dollar bekijken, de actuele NIM waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk Nimiq omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Nimiq koers?

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de Nimiq koers. Is er op een specifiek ogenblik veel vraag naar NIM en weinig verkopers? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Nimiq koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe partnerschappen met bekende organisaties
 • Ineens veel nieuwe beleggers doordat mensen bang zijn de boot te missen (fomo)
 • Veel media aandacht in ‘normale’ media
 • Er zitten grote gebeurtenissen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Nimiq koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Nimiq koers daalt. Daalt de NIM koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor omlaag gaan en dit zal pas weer omslaan op het moment dat er minder aanbod komt. Andere oorzaken voor een Nimiq koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een aanval
 • Betrokken ontwikkelaars raken in opspraak
 • Er is weinig nieuws meer bij het project
 • Iemand verkoopt plotseling een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Nimiq (NIM) kopen 

Er zijn talloze exchanges waarop je NIM kopen kunt, maar niet iedere broker is even goed. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot aanbod aan verschillende tokens. Hieronder vind je een lijst met goede brokers waarop je kunt handelen (in Nimiq). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de Nimiq koers verwachting goed is.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

Nimiq wallet

Het veilig bewaren van je NIM coins is heel belangrijk. Bewaren bij een broker is nooit handig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een overzicht met goede wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de Nimiq wallet aanwezig is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Zoek je andere coins en de koersen? Dan vind je hier meer gegevens over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

Nimiq koers verwachting | De NIM prijs voorspellingen
Scroll to top