NEO koers verwachting | De NEO prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de NEO koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn veel NEO prijs verwachtingen te vinden op het internet, maar welke moet je serieus nemen? Het beste is om zelf je oordeel te vellen over de mogelijke potentie van NEO. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk klakkeloos volgen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij investeert. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige feiten die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is NEO een goede investering?”

NEO koers

Iedere crypto koers ziet pieken en dalen. Het is slim om een goed moment in te schatten om in te stappen. Staat de NEO koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers erg laag? Dan betekent dit nog niet per se dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is aan te raden te kijken naar de activiteit van NEO in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de NEO koers? Dan is dit goed voor de NEO koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment gevonden.

NEO koers euro

De NEO waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons eenvoudig om in deze valuta de NEO waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live NEO koers in euro volgen, de actuele NEO koers. Je kunt hiermee simpel NEO omrekenen naar euro.

NEO koers dollar

Waar het voor ons in Nederland handig is om de NEO waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens vreemd zijn als er gesproken wordt of de NEO prijs en waarde. Hieronder kun je de Live NEO koers in dollar volgen, de actuele NEO waarde. Je kunt hiermee simpel NEO omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de NEO koers?

Het is verstandig om je bewust te zijn van de marktwerking als we kijken naar de NEO koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar NEO en weinig aanbieders? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een NEO koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe partnerschappen met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn de boot te missen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten nieuwe evenementen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de NEO koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de NEO koers omlaag gaat. Daalt de NEO koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor kelderen en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een NEO koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken personen raken in opspraak
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

NEO (NEO) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je NEO kopen kunt, maar niet iedere exchange is even goed. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende crypto. Hieronder vind je een lijst met geschikte exchanges waarop je kunt handelen (in NEO). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de NEO koers verwachting goed is.

BitvavoBitcoin meesterLitebitSatosBitMEXBinance
€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste weekGroot aanbod cryptocurrencyTelefonisch bereikbaarDirect handelen vanuit je eigen walletHandelen met leverageGrootste cryptocurrency exchange
Cryptocurrency50+200+50+57150+
Wallet
Staken
iDeal
Uitbetalen op je bankrekening
Fee0,25%0,25% – 1,5%2%1,5% – 2,5%0,075%0,10%
Bezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchange

NEO wallet

Het veilig bewaren van je NEO coins is essentieel. Bewaren bij een broker is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een lijst met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de NEO wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere crypto en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

NEO koers verwachting | De NEO prijs voorspellingen
Scroll to top