IOTA koers verwachting | De MIOTA prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de IOTA koers verwachting is voor later. Er zijn veel MIOTA prijs prognoses te vinden op het internet, maar welke moet je geloven? Het beste is om zelf je mening te vormen over de mogelijke potentie van IOTA. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk klakkeloos volgen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij investeert. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige data die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is IOTA een goede investering?”

IOTA koers

Iedere cryptocurrency koers ziet pieken en dalen. Het is belangrijk om een goed moment in te schatten om in te stappen. Staat de MIOTA koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers heel laag? Dan betekent dit nog niet per definitie dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is belangrijk te kijken naar de activiteit van IOTA in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog werk gedaan en heb je vertrouwen in de MIOTA koers? Dan is dit goed voor de IOTA koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment te pakken.

IOTA koers euro

De IOTA waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons makkelijk om in deze valuta de MIOTA waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live IOTA koers in euro volgen, de actuele IOTA koers. Je kunt hiermee snel IOTA omrekenen naar euro.

IOTA koers dollar

Waar het voor ons in Nederland handig is om de IOTA waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens verwarrend zijn als er gesproken wordt of de IOTA prijs en waarde. Hieronder kun je de Live IOTA koers in dollar volgen, de actuele MIOTA waarde. Je kunt hiermee simpel IOTA omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de IOTA koers?

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de marktwerking als we kijken naar de IOTA koers. Is er op een bepaald ogenblik veel vraag naar MIOTA en weinig aanbieders? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een IOTA koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe partnerschappen met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe beleggers doordat mensen bang zijn de boot te missen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten nieuwe evenementen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de IOTA koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de IOTA koers omlaag gaat. Daalt de MIOTA koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor kelderen en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een IOTA koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken ontwikkelaars raken in de problemen
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

IOTA (MIOTA) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je MIOTA kopen kunt, maar niet iedere exchange is even geschikt. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende tokens. Hieronder vind je een lijst met geschikte exchanges waarop je kunt traden (in IOTA). Doe dit echter alleen als je verwacht dat de IOTA koers verwachting goed is.

BitvavoBitcoin meesterLitebitSatosBitMEXBinance
€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste weekGroot aanbod cryptocurrencyTelefonisch bereikbaarDirect handelen vanuit je eigen walletHandelen met leverageGrootste cryptocurrency exchange
Cryptocurrency50+200+50+57150+
Wallet
Staken
iDeal
Uitbetalen op je bankrekening
Fee0,25%0,25% – 1,5%2%1,5% – 2,5%0,075%0,10%
Bezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchange

IOTA wallet

Het veilig opslaan van je MIOTA coins is essentieel. Bewaren op een exchange is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een overzicht met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de IOTA wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere crypto en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de crypto koers en crypto koers verwachting.

IOTA koers verwachting | De MIOTA prijs voorspellingen
Scroll to top