ICON koers verwachting | De ICX prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de ICON koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn veel ICX prijs voorspellingen te vinden op het internet, maar welke moet je serieus nemen? Verstandig is om zelf je standpunt in te nemen over de mogelijke potentie van ICON. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk geloven. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij er geld in stopt. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige informatie die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is ICON een goede investering?”

ICON koers

Iedere crypto koers ziet pieken en dalen. Het is verstandig om een goed moment te kiezen om in te stappen. Staat de ICX koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers nu laag? Dan betekent dit nog niet per se dat het nu een goed moment is om al je geld erin te steken. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is verstandig te kijken naar de activiteit van ICON in de laatste tijd op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de ICX koers? Dan is dit goed voor de ICON koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment gevonden.

ICON koers euro

De ICON waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons eenvoudig om in deze valuta de ICX waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live ICON koers in euro volgen, de actuele ICON koers. Je kunt hiermee gemakkelijk ICON omrekenen naar euro.

ICON koers dollar

Waar het voor ons in Nederland handig is om de ICON waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens raar zijn als er gesproken wordt of de ICON prijs en waarde. Hieronder kun je de Live ICON koers in dollar volgen, de actuele ICX waarde. Je kunt hiermee snel ICON omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de ICON koers?

Het is verstandig om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de ICON koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar ICX en weinig verkopers? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een ICON koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe overeenkomsten met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe investeerders doordat mensen bang zijn achter de feiten aan te lopen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten nieuwe evenementen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de ICON koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de ICON koers omlaag gaat. Daalt de ICX koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor omlaag gaan en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een ICON koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken personen raken in opspraak
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

ICON (ICX) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je ICX kopen kunt, maar niet iedere exchange is even uitgebreid. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende coins. Hieronder vind je een overzicht met geschikte exchanges waarop je kunt handelen (in ICON). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de ICON koers verwachting goed is.

BitvavoBitcoin meesterLitebitSatosBitMEXBinance
€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste weekGroot aanbod cryptocurrencyTelefonisch bereikbaarDirect handelen vanuit je eigen walletHandelen met leverageGrootste cryptocurrency exchange
Cryptocurrency50+200+50+57150+
Wallet
Staken
iDeal
Uitbetalen op je bankrekening
Fee0,25%0,25% – 1,5%2%1,5% – 2,5%0,075%0,10%
Bezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchange

ICON wallet

Het veilig bewaren van je ICX coins is heel belangrijk. Bewaren op een exchange is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een overzicht met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de ICON wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere cryptocurrency en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de crypto koers en crypto koers verwachting.

ICON koers verwachting | De ICX prijs voorspellingen
Scroll to top