Humanscape koers verwachting | De HUM prijs voorspellingen

Je wilt hoogst waarschijnlijk weten wat de Humanscape koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn talloze HUM prijs prognoses te vinden op het internet, maar welke kun je vertrouwen? Verstandig is om zelf je standpunt in te nemen over de mogelijke potentie van Humanscape. Lang niet iedere voorspellingen moet je namelijk zomaar aannemen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door investeerders die er baat bij hebben dat jij er geld in stopt. 

Hier vind je daarom de noodzakelijke informatie die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op het vraagstuk: “Is Humanscape een goede investering?”

Humanscape koers

Iedere cryptocurrency koers ziet goede en slechte momenten. Het is slim om een goed tijdstip in te schatten om te investeren. Staat de HUM koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers heel laag? Dan betekent dit ook nog niet per definitie dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is belangrijk onderzoek te doen naar de activiteit van Humanscape in de laatste tijd op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de HUM koers? Dan kan dit goed zijn voor de Humanscape koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment opgespoord.

Humanscape koers euro

De Humanscape waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij onze rekeningen en daarom is het voor ons gemakkelijk om in deze valuta de HUM waarde te plaatsen. Hier kun je de Live Humanscape koers in euro vinden, de actuele Humanscape koers. Je kunt hiermee snel Humanscape omrekenen naar euro.

Humanscape koers dollar

Waar het voor ons in Nederland handig is om de Humanscape waarde te plaatsen in euro’s, wordt dit in het buitenland gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens verwarrend zijn als er geschreven wordt over de Humanscape prijs en waarde. Hier kun je de Live Humanscape koers in dollar volgen, de actuele HUM waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk Humanscape omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Humanscape koers?

Het is goed om je bewust te zijn van de marktwerking als we kijken naar de Humanscape koers. Is er op een bepaald ogenblik veel vraag naar HUM en weinig aanbieders? Dan zal de koers ook omhoog schieten. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Humanscape koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe partnerschappen met grote organisaties
 • Ineens veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn te laat te zijn (fomo)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten belangrijke evenementen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Humanscape koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Humanscape koers daalt. Daalt de HUM koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor dalen en dit zal pas weer omslaan op het moment dat er minder aanbod komt. Andere aanleidingen voor een Humanscape koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is ten prooi gevallen van een aanval
 • Betrokken mensen raken in opspraak
 • Er is weinig ontwikkeling meer bij het project
 • Iemand verkoopt uit het niets een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Humanscape (HUM) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je HUM kopen kunt, maar niet iedere broker is even uitgebreid. Op de een kun je simpel afrekenen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende coins. Hieronder vind je een overzicht met geschikte brokers waarop je kunt handelen (in Humanscape). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de Humanscape koers verwachting positief zal zijn.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

Humanscape wallet

Het veilig bewaren van je HUM coins is noodzakelijk. Bewaren op een exchange is nooit veilig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl adviseren dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een selectie met geschikte wallets, 9 van de 10 crypto’s kun je hierop opslaan. Kijk altijd even goed of de Humanscape wallet aanwezig is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere crypto en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de crypto koers en crypto koers verwachting.

Humanscape koers verwachting | De HUM prijs voorspellingen
Scroll to top