GoByte koers verwachting | De GBX prijs voorspellingen

bybit

Iedereen wil waarschijnlijk weten wat de GoByte koers verwachting is voor de komende tijd. Er zijn veel GBX prijs verwachtingen te vinden op het internet, maar welke moet je geloven? Het beste is om zelf je mening te vormen over de eventuele potentie van GoByte. Lang niet elke voorspellingen moet je namelijk klakkeloos volgen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij je geld investeert. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige feiten die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is GoByte een goede investering?”

GoByte koers

Iedere cryptocurrency koers ziet pieken en dalen. Het is verstandig om een goed moment te kiezen om te investeren. Staat de GBX koers relatief hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu even te laat bent, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers uit het niets laag? Dan betekent dit ook nog niet per definitie dat het nu een goed moment is om al je geld te investeren. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is aan te raden te kijken naar de activiteit van GoByte in de laatste tijd op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de GBX koers? Dan kan dit goed zijn voor de GoByte koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment gevonden.

GoByte koers euro

De GoByte prijs kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee is het normaal dat we rekenen en daarom is het voor ons makkelijk om in deze geldeenheid de GBX waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live GoByte koers in euro volgen, de actuele GoByte koers. Je kunt hiermee snel GoByte omrekenen naar euro.

GoByte koers dollar

Waar het voor ons in Nederland handig is om de GoByte waarde te zien in euro’s, wordt dit in het buitenland gedaan in dollar. Dit kan dan soms eens vreemd zijn als er gesproken wordt over de GoByte prijs en waarde. Hier kun je de Live GoByte koers in dollar bekijken, de actuele GBX waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk GoByte omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de GoByte koers?

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de GoByte koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar GBX en weinig verkopers? Dan zal de koers ook omhoog gaan. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een GoByte koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe samenwerkingen met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe beleggers doordat mensen bang zijn de boot te missen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten nieuwe gebeurtenissen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met crisis

Waarom daalt de GoByte koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de GoByte koers daalt. Daalt de GBX koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor kelderen en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een GoByte koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een aanval
 • Betrokken ontwikkelaars raken in de problemen
 • Er is weinig development meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

GoByte (GBX) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je GBX kopen kunt, maar niet iedere broker is even uitgebreid. Op de een kun je eenvoudig betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende coins. Hieronder vind je een lijst met goede exchanges waarop je kunt handelen (in GoByte). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de GoByte koers verwachting goed is.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

GoByte wallet

Het veilig opslaan van je GBX coins is essentieel. Bewaren op een exchange is nooit handig als het gaat om grote hoeveelheden. Wij van bitcoinexchanges.nl adviseren dan ook altijd een hardware wallet aan. Hier vind je een lijst met goede wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de GoByte wallet werkt.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Zoek je andere coins en de koersen? Dan vind je hier meer informatie over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

bybit
GoByte koers verwachting | De GBX prijs voorspellingen
Scroll to top