EveryCoin koers verwachting | De EVY prijs voorspellingen

Iedereen wil hoogst waarschijnlijk weten wat de EveryCoin koers verwachting is voor de komende tijd. Er zijn veel EVY prijs voorspellingen te vinden op het internet, maar welke kun je vertrouwen? Verstandig is om zelf je mening te vormen over de eventuele potentie van EveryCoin. Lang niet elke voorspellingen moet je namelijk geloven. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door investeerders die er baat bij hebben dat jij je geld investeert. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige informatie die je kunt toepassen om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is EveryCoin een goede investering?”

EveryCoin koers

Iedere crypto koers ziet pieken en dalen. Het is belangrijk om een goed tijdstip in te schatten om te beginnen met beleggen. Staat de EVY koers erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per definitie. Staat de koers uit het niets laag? Dan betekent dit ook nog niet per se dat het nu een goed moment is om al je geld te beleggen. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is slim onderzoek te doen naar de activiteit van EveryCoin in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog werk gedaan en heb je vertrouwen in de EVY koers? Dan kan dit goed zijn voor de EveryCoin koers verwachting en heb je wellicht wel een goed instap moment opgespoord.

EveryCoin koers euro

De EveryCoin prijs kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij onze rekeningen en daarom is het voor ons handig om in deze valuta de EVY waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live EveryCoin koers in euro vinden, de actuele EveryCoin koers. Je kunt hiermee simpel EveryCoin omrekenen naar euro.

EveryCoin koers dollar

Waar het voor ons in Nederland eenvoudig is om de EveryCoin waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan soms eens raar zijn als er gesproken wordt over de EveryCoin prijs en waarde. Hier kun je de Live EveryCoin koers in dollar volgen, de actuele EVY waarde. Je kunt hiermee snel EveryCoin omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de EveryCoin koers?

Het is goed om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de EveryCoin koers. Is er op een specifiek moment veel vraag naar EVY en weinig verkopers? Dan zal de koers ook omhoog schieten. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een EveryCoin koersstijging zouden kunnen zijn:

 • Nieuwe samenwerkingen met populaire bedrijven
 • Plotseling veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn te laat te zijn (fomo)
 • Veel media aandacht in ‘normale’ media
 • Er zitten belangrijke momenten aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de EveryCoin koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de EveryCoin koers omlaag gaat. Daalt de EVY koers? Dan zijn er meer aanbieders dan kopers. De prijs zal hierdoor kelderen en dit zal pas weer omslaan op het moment dat er minder aanbod komt. Andere aanleidingen voor een EveryCoin koers daling:

 • Er is sprake van een scam of zwendel
 • Het netwerk is ten prooi gevallen van een aanval
 • Betrokken ontwikkelaars raken in opspraak
 • Er is weinig nieuws meer rond het project
 • Iemand verkoopt uit het niets een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

EveryCoin (EVY) kopen 

Er zijn talloze exchanges waarop je EVY kopen kunt, maar niet elke broker is even uitgebreid. Op de een kun je gemakkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot aanbod aan verschillende crypto. Hieronder vind je een lijst met goede exchanges waarop je kunt handelen (in EveryCoin). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de EveryCoin koers verwachting goed is.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

EveryCoin wallet

Het veilig opslaan van je EVY coins is noodzakelijk. Bewaren op een exchange is nooit veilig als het gaat om grote hoeveelheden. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een lijst met goede wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de EveryCoin wallet werkt.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere cryptocurrency en de koersen? Dan vind je hier meer gegevens over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

EveryCoin koers verwachting | De EVY prijs voorspellingen
Scroll to top