EUNO koers verwachting | De EUNO prijs voorspellingen

Iedereen wil uiteraard weten wat de EUNO koers verwachting is voor later. Er zijn een hoop EUNO prijs voorspellingen te vinden op het internet, maar welke kun je vertrouwen? Verstandig is om zelf je mening te vormen over de eventuele potentie van EUNO. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk klakkeloos volgen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij investeert. 

Op bitcoinexchanges.nl vind je daarom de nodige gegevens die je kunt inzetten om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is EUNO een goede investering?”

EUNO koers

Iedere cryptocurrency koers ziet pieken en dalen. Het is verstandig om een goed moment in te schatten om te beginnen met beleggen. Staat de EUNO koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers erg laag? Dan betekent dit ook nog niet per se dat het nu een goed moment is om al je geld te beleggen. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is aan te raden onderzoek te doen naar de activiteit van EUNO in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de EUNO koers? Dan is dit goed voor de EUNO koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment ontdekt.

EUNO koers euro

De EUNO prijs kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee is het normaal dat we rekenen en daarom is het voor ons gemakkelijk om in deze valuta de EUNO waarde te zien. Hieronder kun je de Live EUNO koers in euro volgen, de actuele EUNO koers. Je kunt hiermee simpel EUNO omrekenen naar euro.

EUNO koers dollar

Waar het voor ons in Nederland gemakkelijk is om de EUNO waarde te zien in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens raar zijn als er geschreven wordt over de EUNO prijs en waarde. Hier kun je de Live EUNO koers in dollar volgen, de actuele EUNO waarde. Je kunt hiermee snel EUNO omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de EUNO koers?

Het is verstandig om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de EUNO koers. Is er op een specifiek ogenblik veel vraag naar EUNO en weinig verkopers? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een EUNO koersstijging zouden kunnen zijn:

 • Nieuwe overeenkomsten met populaire organisaties
 • Ineens veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn de boot te missen (fomo)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten belangrijke evenementen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de EUNO koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de EUNO koers daalt. Daalt de EUNO koers? Dan zijn er meer verkopers dan kopers. De prijs zal hierdoor omlaag gaan en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een EUNO koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken oprichters raken in opspraak
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt plotseling een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

EUNO (EUNO) kopen 

Er zijn talloze brokers waarop je EUNO kopen kunt, maar niet iedere exchange is even geschikt. Op de een kun je eenvoudig afrekenen met iDeal en op de andere heb je een groot aanbod aan verschillende cryptocurrrency. Hier vind je een lijst met geschikte exchanges waarop je kunt traden (in EUNO). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de EUNO koers verwachting goed is.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

EUNO wallet

Het veilig bewaren van je EUNO coins is essentieel. Bewaren bij een broker is nooit handig als het gaat om grote hoeveelheden. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hier vind je een selectie met goede wallets, 9 van de 10 crypto’s kun je hierop opslaan. Kijk altijd even goed of de EUNO wallet aanwezig is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere crypto en de koersen? Dan vind je hier meer gegevens over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

EUNO koers verwachting | De EUNO prijs voorspellingen
Scroll to top