DigiByte koers verwachting | De DGB prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de DigiByte koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn veel DGB prijs prognoses te vinden op het internet, maar welke moet je geloven? Verstandig is om zelf je mening te vormen over de mogelijke potentie van DigiByte. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk zomaar aannemen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij er geld in stopt. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige informatie die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is DigiByte een goede investering?”

DigiByte koers

Iedere crypto koers ziet pieken en dalen. Het is verstandig om een goed moment in te schatten om in te stappen. Staat de DGB koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers erg laag? Dan betekent dit nog niet altijd dat het nu een goed moment is om al je geld te beleggen. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is belangrijk te kijken naar de activiteit van DigiByte in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de DGB koers? Dan is dit goed voor de DigiByte koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment opgespoord.

DigiByte koers euro

De DigiByte waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons handig om in deze valuta de DGB waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live DigiByte koers in euro volgen, de actuele DigiByte koers. Je kunt hiermee snel DigiByte omrekenen naar euro.

DigiByte koers dollar

Waar het voor ons in Nederland eenvoudig is om de DigiByte waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens raar zijn als er gesproken wordt of de DigiByte prijs en waarde. Hieronder kun je de Live DigiByte koers in dollar volgen, de actuele DGB waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk DigiByte omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de DigiByte koers?

Het is goed om je bewust te zijn van de economie als we kijken naar de DigiByte koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar DGB en weinig verkopers? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een DigiByte koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe overeenkomsten met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn de boot te missen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten nieuwe gebeurtenissen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de DigiByte koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de DigiByte koers omlaag gaat. Daalt de DGB koers? Dan zijn er meer aanbieders dan kopers. De prijs zal hierdoor kelderen en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een DigiByte koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken ontwikkelaars raken in de problemen
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

DigiByte (DGB) kopen 

Er zijn veel brokers waarop je DGB kopen kunt, maar niet iedere exchange is even uitgebreid. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende cryptocurrrency. Hieronder vind je een lijst met geschikte exchanges waarop je kunt traden (in DigiByte). Doe dit echter alleen als je verwacht dat de DigiByte koers verwachting goed is.

BitvavoBitcoin meesterLitebitSatosBitMEXBinance
€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste weekGroot aanbod cryptocurrencyTelefonisch bereikbaarDirect handelen vanuit je eigen walletHandelen met leverageGrootste cryptocurrency exchange
Cryptocurrency50+200+50+57150+
Wallet
Staken
iDeal
Uitbetalen op je bankrekening
Fee0,25%0,25% – 1,5%2%1,5% – 2,5%0,075%0,10%
Bezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchangeBezoek exchange

DigiByte wallet

Het veilig opslaan van je DGB coins is essentieel. Bewaren bij een broker is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een selectie met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de DigiByte wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere cryptocurrency en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de crypto koers en crypto koers verwachting.

DigiByte koers verwachting | De DGB prijs voorspellingen
Scroll to top