Dether koers verwachting | De DTH prijs voorspellingen

Je wilt uiteraard weten wat de Dether koers verwachting is voor de komende tijd. Er zijn een hoop DTH prijs verwachtingen te vinden op het internet, maar welke kun je vertrouwen? Het beste is om zelf je mening te vormen over de eventuele potentie van Dether. Lang niet elke voorspellingen moet je namelijk zomaar aannemen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door investeerders die er baat bij hebben dat jij investeert. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige data die je kunt inzetten om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Dether een goede investering?”

Dether koers

Iedere cryptocurrency koers ziet goede en slechte momenten. Het is handig om een goed moment in te schatten om te investeren. Staat de DTH koers erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per definitie. Staat de koers nu laag? Dan betekent dit ook nog niet per se dat het nu een goed moment is om al je geld erin te steken. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is slim onderzoek te doen naar de activiteit van Dether in de afgelopen maanden op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de DTH koers? Dan is dit goed voor de Dether koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment gevonden.

Dether koers euro

De Dether waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons eenvoudig om in deze geldeenheid de DTH waarde te zien. Hieronder kun je de Live Dether koers in euro bekijken, de actuele Dether koers. Je kunt hiermee gemakkelijk Dether omrekenen naar euro.

Dether koers dollar

Waar het voor ons in Nederland makkelijk is om de Dether waarde te plaatsen in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens raar zijn als er gesproken wordt over de Dether prijs en waarde. Hier kun je de Live Dether koers in dollar volgen, de actuele DTH waarde. Je kunt hiermee simpel Dether omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Dether koers?

Het is goed om je bewust te zijn van de marktwerking als we kijken naar de Dether koers. Is er op een specifiek moment veel vraag naar DTH en weinig aanbieders? Dan zal de koers ook omhoog schieten. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Dether koersstijging zouden kunnen zijn:

 • Nieuwe samenwerkingen met bekende organisaties
 • Ineens veel nieuwe investeerders doordat mensen bang zijn de boot te missen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten grote momenten aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er heerst een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met crisis

Waarom daalt de Dether koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Dether koers daalt. Daalt de DTH koers? Dan zijn er meer aanbieders dan kopers. De waarde zal hierdoor dalen en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere oorzaken voor een Dether koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken mensen raken in de problemen
 • Er is weinig ontwikkeling meer rond het project
 • Iemand verkoopt uit het niets een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Dether (DTH) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je DTH kopen kunt, maar niet iedere broker is even uitgebreid. Op de een kun je eenvoudig betalen met iDeal en op de andere heb je een groot aanbod aan verschillende cryptocurrrency. Hier vind je een lijst met goede exchanges waarop je kunt traden (in Dether). Doe dit echter alleen als je denkt dat de Dether koers verwachting positief zal zijn.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

Dether wallet

Het veilig opslaan van je DTH coins is heel belangrijk. Bewaren op een exchange is nooit handig als het gaat om grote hoeveelheden. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hier vind je een overzicht met goede wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop opslaan. Kijk altijd even goed of de Dether wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Zoek je andere crypto en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de crypto koers en crypto koers verwachting.

Dether koers verwachting | De DTH prijs voorspellingen
Scroll to top