Chiliz koers verwachting | De CHZ prijs voorspellingen

Je wilt uiteraard weten wat de Chiliz koers verwachting is voor de komende tijd. Er zijn veel CHZ prijs verwachtingen te vinden op het internet, maar welke kun je serieus nemen? Verstandig is om zelf je mening te vormen over de mogelijke potentie van Chiliz. Lang niet elke voorspellingen moet je namelijk zomaar aannemen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door personen die er baat bij hebben dat jij je geld investeert. 

Op bitcoinexchanges.nl vind je daarom de nodige data die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Chiliz een goede investering?”

Chiliz koers

Iedere crypto koers ziet goede en slechte momenten. Het is belangrijk om een goed tijdstip te kiezen om te investeren. Staat de CHZ koers erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers uit het niets laag? Dan betekent dit ook nog niet per definitie dat het nu een goed moment is om al je geld te beleggen. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is slim te kijken naar de activiteit van Chiliz in de laatste tijd op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de CHZ koers? Dan kan dit goed zijn voor de Chiliz koers verwachting en heb je wellicht wel een goed instap moment te pakken.

Chiliz koers euro

De Chiliz waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons gemakkelijk om in deze geldeenheid de CHZ waarde te plaatsen. Hier kun je de Live Chiliz koers in euro volgen, de actuele Chiliz koers. Je kunt hiermee snel Chiliz omrekenen naar euro.

Chiliz koers dollar

Waar het voor ons in Nederland handig is om de Chiliz waarde te zien in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens vreemd zijn als er gesproken wordt over de Chiliz prijs en waarde. Hier kun je de Live Chiliz koers in dollar volgen, de actuele CHZ waarde. Je kunt hiermee simpel Chiliz omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Chiliz koers?

Het is verstandig om je bewust te zijn van de marktwerking als we kijken naar de Chiliz koers. Is er op een bepaald ogenblik veel vraag naar CHZ en weinig verkopers? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Chiliz koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe samenwerkingen met populaire organisaties
 • Plotseling veel nieuwe investeerders doordat mensen bang zijn achter de feiten aan te lopen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘normale’ media
 • Er zitten nieuwe gebeurtenissen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er heerst een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Chiliz koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Chiliz koers omlaag gaat. Daalt de CHZ koers? Dan zijn er meer aanbieders dan kopers. De waarde zal hierdoor omlaag gaan en dit zal pas weer omslaan op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een Chiliz koers daling:

 • Er is sprake van een scam of zwendel
 • Het netwerk is ten prooi gevallen van een aanval
 • Betrokken oprichters raken in de problemen
 • Er is weinig ontwikkeling meer rond het project
 • Iemand verkoopt ineens veel coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Chiliz (CHZ) kopen 

Er zijn veel brokers waarop je CHZ kopen kunt, maar niet elke broker is even uitgebreid. Op de een kun je eenvoudig afrekenen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende crypto. Hieronder vind je een overzicht met goede exchanges waarop je kunt traden (in Chiliz). Doe dit echter alleen als je ervan uitgaat dat de Chiliz koers verwachting goed is.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

Chiliz wallet

Het veilig bewaren van je CHZ coins is heel belangrijk. Bewaren bij een broker is nooit handig als het gaat om grote hoeveelheden. Wij van bitcoinexchanges.nl adviseren dan ook altijd een hardware wallet aan. Hier vind je een lijst met goede wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop opslaan. Kijk altijd even goed of de Chiliz wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Zoek je andere coins en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de crypto koers en crypto koers verwachting.

Chiliz koers verwachting | De CHZ prijs voorspellingen
Scroll to top