Blackcoin koers verwachting | De BLK prijs voorspellingen

Iedereen wil natuurlijk weten wat de Blackcoin koers verwachting is voor de toekomst. Er zijn veel BLK prijs verwachtingen te vinden op het internet, maar welke moet je vertrouwen? Verstandig is om zelf je standpunt in te nemen over de mogelijke potentie van Blackcoin. Lang niet alle voorspellingen moet je namelijk klakkeloos volgen. Veel van de voorspellingen zijn namelijk gedaan door mensen die er baat bij hebben dat jij er geld in stopt. 

Op deze pagina vind je daarom de nodige gegevens die je kunt gebruiken om voor jezelf antwoord te geven op de vraag: “Is Blackcoin een goede investering?”

Blackcoin koers

Iedere cryptocurrency koers ziet pieken en dalen. Het is verstandig om een goed moment in te schatten om in te stappen. Staat de BLK koers heel erg hoog? Dan zou het kunnen zijn dat je voor nu de boot even misgelopen hebt, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Staat de koers plotseling laag? Dan betekent dit nog niet per se dat het nu een goed moment is om al je geld erin te steken. Wellicht komt de koers er wel niet meer bovenop. 

Het is verstandig te kijken naar de activiteit van Blackcoin in de laatste tijd op bijvoorbeeld GitHub en social media. Wordt er nog aan gewerkt en heb je vertrouwen in de BLK koers? Dan is dit goed voor de Blackcoin koers verwachting en heb je misschien wel een goed instap moment gevonden.

Blackcoin koers euro

De Blackcoin waarde kan uitgedrukt worden in verschillende valuta. Voor ons is de euro gebruikelijk, hiermee betalen wij altijd en daarom is het voor ons eenvoudig om in deze valuta de BLK waarde te plaatsen. Hieronder kun je de Live Blackcoin koers in euro volgen, de actuele Blackcoin koers. Je kunt hiermee simpel Blackcoin omrekenen naar euro.

Blackcoin koers dollar

Waar het voor ons in Nederland eenvoudig is om de Blackcoin waarde uit te drukken in euro’s, wordt dit in de internationale media gedaan in dollar. Dit kan dan ook wel eens vreemd zijn als er gesproken wordt of de Blackcoin prijs en waarde. Hieronder kun je de Live Blackcoin koers in dollar volgen, de actuele BLK waarde. Je kunt hiermee gemakkelijk Blackcoin omrekenen naar dollar.

Waarom stijgt de Blackcoin koers?

Het is verstandig om je bewust te zijn van de marktwerking als we kijken naar de Blackcoin koers. Is er op een bepaald moment veel vraag naar BLK en weinig verkopers? Dan zal de koers ook stijgen. De vraag is in dit geval hoger dan het aanbod. Andere redenen voor een Blackcoin koersstijging kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Nieuwe samenwerkingen met grote bedrijven
 • Ineens veel nieuwe geldschieters doordat mensen bang zijn achter de feiten aan te lopen (hype)
 • Veel media aandacht in ‘mainstream’ media
 • Er zitten grote evenementen aan te komen zoals bijvoorbeeld een nieuw consensus mechanisme of een halving
 • Er is sprake van een onrustige situatie in de wereld, zoals we zagen met corona of kunnen zien met oorlogen

Waarom daalt de Blackcoin koers?

Het omgekeerde is waar op het moment dat de Blackcoin koers omlaag gaat. Daalt de BLK koers? Dan zijn er meer aanbieders dan kopers. De prijs zal hierdoor omlaag gaan en dit zal pas weer veranderen op het moment dat er minder aanbod komt. Andere redenen voor een Blackcoin koers daling:

 • Er is sprake van een scam of oplichtingspraktijken
 • Het netwerk is slachtoffer geworden van een hack
 • Betrokken personen raken in opspraak
 • Er is weinig ontwikkeling meer rondom het project
 • Iemand verkoopt ineens een hele grote hoeveelheid coins (whale)
 • Het algemene sentiment in de markt is laag

Blackcoin (BLK) kopen 

Er zijn veel exchanges waarop je BLK kopen kunt, maar niet iedere exchange is even geschikt. Op de een kun je makkelijk betalen met iDeal en op de andere heb je een groot assortiment aan verschillende cryptocurrrency. Hieronder vind je een lijst met geschikte brokers waarop je kunt handelen (in Blackcoin). Doe dit echter alleen als je verwacht dat de Blackcoin koers verwachting goed is.

CryptocurrencyiDealFee
Bitvavo€ 1000 traden zonder handelskosten in de eerste week50+0,25%Bezoek de exchange
Bitcoin MeesterGroot aanbod cryptocurrency200+0,25% – 1,5%Bezoek de exchange
LitebitTelefonisch bereikbaar50+2%Bezoek de exchange
SatosDirect handelen vanuit je eigen wallet51,5% – 2,5%Bezoek de exchange
BitMEXHandelen met leverage70,075%Bezoek de exchange
BinanceGrootste cryptocurrency exchange150+0,10%Bezoek de exchange
Anycoin Direct10.000+ positieve review30+1,5 – 2%Bezoek de exchange

Blackcoin wallet

Het veilig opslaan van je BLK coins is essentieel. Bewaren bij een broker is nooit verstandig als het gaat om grote bedragen. Wij van bitcoinexchanges.nl raden dan ook altijd een hardware wallet aan. Hieronder vind je een lijst met geschikte wallets, 9 van de 10 cryptocurrency kun je hierop kwijt. Kijk altijd even goed of de Blackcoin wallet beschikbaar is.

Ledger Nano STrezor T
Geheugen2048 kb
Maximum aantal apps100
Ondersteunde coins11841502
BluetoothYesX
Reviews9.8 / 10 (54)9.8 / 10 (17)
Prijs€ 119,00€ 180,00
Meer informatieMeer informatie

Ben je op zoek naar een andere coins en de koersen? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de cryptocurrency koers en crypto koers verwachting.

Blackcoin koers verwachting | De BLK prijs voorspellingen
Scroll to top