Automatisch handelen in Zcash | Crypto trading bot ZEC

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in Zcash en rijk worden wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Zcash

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je plannen. Het euvel met gevorderde crypto handelaren is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Zcash bot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je ZEC robot de markt laten beheren. De Zcash bot koopt zelf automatisch Zcash op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hierdoor kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Zcash is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een relatief eenvoudige cryptocurrency robot is Cryptohopper.

Zcash en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Zcash kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed uitgangspunt. Hier kun je plannen gebruiken van professionele handelaren en zelfs de juiste instellen voor je Zcash bot kopen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je Zcash robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Zcash bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro compleet over te nemen en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Zcash robot verbinden met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je ZEC bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je Zcash bot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Zcash? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Starten met een Zcash robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Daarnaast kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Zcash bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Zcash robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een Zcash robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Zcash omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Zcash | Crypto trading bot ZEC
Scroll to top