Automatisch handelen in XRP | Crypto trading bot XRP

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in XRP en rijk worden wanneer je niet achter de pc zit. Dit klinkt soms ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot XRP

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je plannen. Het grote probleem met professionele crypto handelaren is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een XRP bot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor persoonlijk aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je XRP robot de markt laten beheren. De XRP bot koopt volledig automatisch XRP op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) gehaald hebt. Hierdoor kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte trades voor je op.

Het automatisch handelen in XRP is in het begin wat spannend zijn. Je moet ineens je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je moet gebruiken. Een geschikte crypto bot is Cryptohopper.

XRP en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de onervaren enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in XRP kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt uitgangspunt. Hier kun je plannen gebruiken van ervaren handelaren en zelfs goede instellen voor je XRP bot overnemen. Zo kan je met de pro’s mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met je gezin bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je XRP bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen voor het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen XRP bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro volledig over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de XRP robot connecten met je favoriete cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je XRP bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je XRP bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in XRP? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Beginnen met een XRP robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper XRP robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper XRP robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een XRP robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals XRP zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in XRP | Crypto trading bot XRP
Scroll to top