Automatisch handelen in WINk | Crypto trading bot WIN

Lekker toch? Automatisch handelen in WINk en rijk worden terwijl je slaapt. Dit klinkt soms niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot WINk

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je plannen. Het grote probleem met succesvolle crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een WINk robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je WIN robot de markt laten beheren. De WINk bot koopt zelf automatisch WINk op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) gehaald hebt. Hiermee kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in WINk is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet ineens je eigen strategieën bepalen en dit instellen in de robot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je moet gebruiken. Een goede crypto robot is Cryptohopper.

WINk en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in WINk kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Hier kun je plannen gebruiken van professionele traders en zelfs de juiste instellen voor je WINk bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te maken terwijl je slaapt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je WINk robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het kopen en uitstappen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen WINk robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro volledig over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de WINk robot connecten met je meest gebruikte cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt aanmaken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je WIN bot al je trades uit laten voeren. De bekendste platformen waarmee je je WINk robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in WINk? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de crypto bot.

Starten met een WINk robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper WINk robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper WINk robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een WINk robot is goed om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals WINk zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in WINk | Crypto trading bot WIN
Scroll to top