Automatisch handelen in Wing | Crypto trading bot WING

bybit

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Wing en geld verdienen als je op bed ligt. Dit lijkt wellicht onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Wing

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je plannen. Het grote probleem met professionele crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Wing robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je WING robot de markt laten beheren. De Wing bot koopt zelf automatisch Wing op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Daarom kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte trades voor je op.

Het automatisch handelen in Wing kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet ineens je eigen tactieken bepalen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een geschikte crypto bot is Cryptohopper.

Wing en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen plannen instellen in een robot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Wing kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Hier kun je plannen gebruiken van ervaren traders en zelfs de juiste instellen voor je Wing bot kopen. Zo kun je met de pro’s mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met je gezin bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je Wing cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen rondom het inkopen en verkopen. Koop je een template van een ervaren handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Wing bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de bot van een pro compleet te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Wing robot connecten met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je WING bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je Wing robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in Wing? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de crypto bot.

Beginnen met een Wing robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je starten met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Wing bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Wing robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Wing robot is goed om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Wing omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
bybit
Automatisch handelen in Wing | Crypto trading bot WING
Scroll to top