Automatisch handelen in Viberate | Crypto trading bot VIB

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Viberate en crypto traden terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Viberate

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je tactieken. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Viberate robot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je VIB robot de markt in de gaten laten houden. De Viberate bot koopt zelf automatisch Viberate op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) behaald hebt. Hiermee kun je traden op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte coins voor je op.

Het automatisch handelen in Viberate is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een goede crypto robot is Cryptohopper.

Viberate en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen plannen instellen in een robot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Viberate kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs goede instellen voor je Viberate bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de pro’s mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of met je gezin bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je Viberate bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen rondom het kopen en uitstappen. Koop je een template van een pro handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Viberate robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro volledig over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel handig dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Viberate robot verbinden met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt aanmaken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je VIB bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je Viberate robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in Viberate? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de crypto bot.

Beginnen met een Viberate robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Daarnaast kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Viberate bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Viberate robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Viberate robot is goed om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Viberate zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Viberate | Crypto trading bot VIB
Scroll to top