Automatisch handelen in Swipe | Crypto trading bot SXP

Lekker toch? Automatisch handelen in Swipe en trades maken wanneer je niet achter de pc zit. Dit klinkt soms niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Swipe

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je plannen. Het grote probleem met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Swipe robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je SXP robot de markt laten beheren. De Swipe bot koopt zelf automatisch Swipe op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Daarom kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trades voor je op.

Het automatisch handelen in Swipe kan in het begin wat eng zijn. Je moet ineens je eigen strategieën bepalen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, verkopen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een relatief eenvoudige cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Swipe en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren traders kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Swipe kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs de juiste instellen voor je Swipe bot overnemen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of met je gezin bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je Swipe robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Swipe bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro volledig over te nemen en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Swipe robot verbinden met je favoriete crypto account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je SXP bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Swipe robot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in Swipe? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Starten met een Swipe robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Swipe robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Swipe robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een Swipe robot is goed om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Swipe omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Swipe | Crypto trading bot SXP
Scroll to top