Automatisch handelen in SushiSwap | Crypto trading bot SUSHI

Lekker toch? Automatisch handelen in SushiSwap en crypto traden terwijl je slaapt. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot SushiSwap

Een crypto trading bot kan je assisteren met het uitvoeren van je plannen. Het grote probleem met professionele crypto handelaren is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een SushiSwap bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je SUSHI robot de markt in de gaten laten houden. De SushiSwap bot koopt volledig automatisch SushiSwap op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Daarom kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste coins voor je op.

Het automatisch handelen in SushiSwap is in het begin wat overdonderend zijn. Je moet ineens zelf tactieken bepalen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een relatief eenvoudige cryptocurrency robot is Cryptohopper.

SushiSwap en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de beginnende enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in SushiSwap kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een bot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook onjuist voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt uitgangspunt. Daar kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs gevorderde instellen voor je SushiSwap bot kopen. Zo kun je met de professionals mee handelen en proberen winst te maken terwijl je slaapt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je direct op je SushiSwap robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen voor het kopen en verkopen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen SushiSwap robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro direct te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de SushiSwap robot verbinden met je meest gebruikte crypto exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je SUSHI bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je SushiSwap bot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in SushiSwap? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Starten met een SushiSwap robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper SushiSwap robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper SushiSwap robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een SushiSwap robot is goed om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals SushiSwap zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in SushiSwap | Crypto trading bot SUSHI
Scroll to top