Automatisch handelen in Stratis | Crypto trading bot STRAT

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Stratis en rijk worden wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Stratis

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je tactieken. Het euvel met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Stratis robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor altijd online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je STRAT robot de markt in de gaten laten houden. De Stratis bot koopt zelf automatisch Stratis op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Daarom kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Stratis is in het begin wat spannend zijn. Je moet ineens zelf strategieën bepalen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je gaat hanteren. Een geschikte crypto robot is Cryptohopper.

Stratis en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De professionele traders kunnen hier hun eigen plannen invoeren in een bot, en de beginnende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Stratis kan veel mis lopen, helemaal wanneer je bot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook onjuist voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je Stratis bot overnemen. Hierdoor kan je met de professionals mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je Stratis cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het instappen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Stratis bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro direct over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Stratis robot verbinden met je favoriete cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je STRAT bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je Stratis bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in Stratis? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de crypto robot.

Beginnen met een Stratis robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Stratis bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Stratis robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Stratis robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Stratis zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Stratis | Crypto trading bot STRAT
Scroll to top