Automatisch handelen in Stellar | Crypto trading bot XLM

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in Stellar en crypto traden als je op bed ligt. Dit lijkt misschien ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto bot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Stellar

Een crypto trading bot kan je assisteren met het realiseren van je strategieën. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Stellar robot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor altijd online hoeft te zijn.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je XLM robot de markt in de gaten laten houden. De Stellar bot koopt volledig automatisch Stellar op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hierdoor kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste optie voor je op.

Het automatisch handelen in Stellar kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet plotseling zelf tactieken bepalen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een goede crypto robot is Cryptohopper.

Stellar en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading bots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De professionele traders kunnen hier hun eigen plannen invoeren in een bot, en de onervaren handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Stellar kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed startpunt. Daar kun je plannen gebruiken van professionele traders en zelfs goede instellen voor je Stellar bot kopen. Zo kun je met de pro’s mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Stellar robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het instappen en uitstappen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen Stellar bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro compleet te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Stellar robot verbinden met je favoriete cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je XLM bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je Stellar bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in Stellar? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Beginnen met een Stellar robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je de bot uitproberen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Stellar bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Stellar robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete exchanges. Een Stellar robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Stellar zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Stellar | Crypto trading bot XLM
Scroll to top