Automatisch handelen in Steem | Crypto trading bot STEEM

Lekker toch? Automatisch handelen in Steem en trades maken als je op bed ligt. Dit klinkt misschien niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Steem

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je plannen. Het grote probleem met professionele crypto handelaren is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Steem robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je STEEM robot de markt laten beheren. De Steem bot koopt volledig automatisch Steem op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je traden op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Steem kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet ineens zelf strategieën bepalen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt instappen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een relatief eenvoudige cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Steem en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Steem kan veel mis lopen, helemaal wanneer je bot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Daar kun je plannen gebruiken van professionele handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je Steem bot kopen. Zo kan je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je Steem bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het kopen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Steem bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro compleet te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Steem robot verbinden met je meest gebruikte crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je STEEM bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Steem bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in Steem? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de cryptocurrency robot.

Starten met een Steem robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Steem robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Steem robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een Steem robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Steem omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Steem | Crypto trading bot STEEM
Scroll to top