Automatisch handelen in Selfkey | Crypto trading bot KEY

bybit

Lekker toch? Automatisch handelen in Selfkey en crypto traden terwijl je slaapt. Dit lijkt misschien ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Selfkey

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je strategieën. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Selfkey robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je KEY robot de markt in de gaten laten houden. De Selfkey bot koopt zelf automatisch Selfkey op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Hierdoor kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trades voor je op.

Het automatisch handelen in Selfkey is in het begin wat eng zijn. Je moet ineens je eigen tactieken uitvogelen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een goede cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Selfkey en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading bots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de onervaren handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Selfkey kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Daar kun je plannen gebruiken van ervaren handelaren en zelfs de juiste instellen voor je Selfkey bot aanschaffen. Hierdoor kan je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Selfkey bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het kopen en verkopen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Selfkey robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro direct te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Selfkey robot connecten met je favoriete crypto account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je KEY bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Selfkey bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in Selfkey? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de crypto bot.

Starten met een Selfkey robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je starten met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Selfkey robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Selfkey robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Selfkey robot is goed om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Selfkey omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
bybit
Automatisch handelen in Selfkey | Crypto trading bot KEY
Scroll to top