Automatisch handelen in Ravencoin | Crypto trading bot RVN

Lekker toch? Automatisch handelen in Ravencoin en geld verdienen als je op bed ligt. Dit lijkt wellicht niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Ravencoin

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je plannen. Het grote probleem met professionele crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Ravencoin bot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor persoonlijk achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je RVN robot de markt in de gaten laten houden. De Ravencoin bot koopt volledig automatisch Ravencoin op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste optie voor je op.

Het automatisch handelen in Ravencoin kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet ineens je eigen strategieën uitvogelen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een geschikte crypto robot is Cryptohopper.

Ravencoin en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Ravencoin kan veel mis gaan, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook onjuist voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt uitgangspunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs de juiste instellen voor je Ravencoin bot aanschaffen. Zo kan je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je Ravencoin robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen rondom het kopen en verkopen. Koop je een template van een pro handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen Ravencoin robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro direct over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Ravencoin robot verbinden met je meest gebruikte crypto exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt aanmaken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je RVN bot al je trades uit laten voeren. De beste platformen waarmee je je Ravencoin robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in Ravencoin? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een Ravencoin robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Ravencoin bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Ravencoin robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Ravencoin robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Ravencoin zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Ravencoin | Crypto trading bot RVN
Scroll to top