Automatisch handelen in Polkadot | Crypto trading bot DOT

Dat wil toch iedereen? Automatisch handelen in Polkadot en crypto traden terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Polkadot

Een crypto trading bot ondersteunt je met het uitvoeren van je plannen. Het euvel met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Polkadot bot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor altijd online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je DOT robot de markt in de gaten laten houden. De Polkadot bot koopt volledig automatisch Polkadot op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) behaald hebt. Daarom kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Polkadot kan in het begin wat spannend zijn. Je moet ineens je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een relatief eenvoudige cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Polkadot en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Polkadot kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook onjuist voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs goede instellen voor je Polkadot bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de professionals mee handelen en proberen winst te maken terwijl je slaapt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Polkadot robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het kopen en uitstappen. Koop je een template van een pro handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Polkadot bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro direct te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Polkadot robot verbinden met je favoriete cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je DOT bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Polkadot robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in Polkadot? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de crypto bot.

Starten met een Polkadot robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je starten met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Polkadot robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Polkadot robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete platformen. Een Polkadot robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Polkadot zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Polkadot | Crypto trading bot DOT
Scroll to top