Automatisch handelen in pNetwork | Crypto trading bot PNT

Wie wil dat nou niet? Automatisch handelen in pNetwork en trades uitvoeren als je op bed ligt. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot pNetwork

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je tactieken. Het euvel met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een pNetwork bot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor zelf aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je PNT robot de markt in de gaten laten houden. De pNetwork bot koopt volledig automatisch pNetwork op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hiermee kun je traden op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in pNetwork kan in het begin wat intimiderend zijn. Je moet ineens zelf strategieën uitvogelen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een relatief eenvoudige cryptocurrency robot is Cryptohopper.

pNetwork en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een bot, en de onervaren handelaar kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in pNetwork kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je pNetwork bot kopen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te maken terwijl je slaapt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je pNetwork cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen rondom het instappen en verkopen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen pNetwork robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro volledig over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de pNetwork robot connecten met je meest gebruikte crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je PNT bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je pNetwork robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in pNetwork? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de crypto bot.

Starten met een pNetwork robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je starten met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper pNetwork robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper pNetwork robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een pNetwork robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals pNetwork zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in pNetwork | Crypto trading bot PNT
Scroll to top