Automatisch handelen in PIVX | Crypto trading bot PIVX

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in PIVX en trades uitvoeren terwijl je slaapt. Dit lijkt misschien niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot PIVX

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je strategieën. Het euvel met succesvolle crypto handelaren is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een PIVX robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor altijd online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je PIVX robot de markt laten beheren. De PIVX bot koopt zelf automatisch PIVX op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hiermee kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte trades voor je op.

Het automatisch handelen in PIVX is in het begin wat overdonderend zijn. Je moet plotseling je eigen tactieken bepalen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een goede cryptocurrency bot is Cryptohopper.

PIVX en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen trades invoeren in een robot, en de beginnende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in PIVX kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk voor je doet. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs de juiste instellen voor je PIVX bot kopen. Hierdoor kun je met de pro’s mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je PIVX bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het inkopen en verkopen. Koop je een template van een ervaren trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen PIVX bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro direct te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de PIVX robot connecten met je favoriete cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je PIVX bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je PIVX bot kunt connecten vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in PIVX? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de crypto bot.

Beginnen met een PIVX robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper PIVX bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper PIVX robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een PIVX robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals PIVX omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in PIVX | Crypto trading bot PIVX
Scroll to top