Automatisch handelen in Ontology | Crypto trading bot ONT

Wie wil dat nou niet? Automatisch handelen in Ontology en crypto traden terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Ontology

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je tactieken. Het grote probleem met gevorderde crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Ontology robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je ONT robot de markt in de gaten laten houden. De Ontology bot koopt zelf automatisch Ontology op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Hierdoor kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in Ontology is in het begin wat spannend zijn. Je moet plotseling je eigen tactieken uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een goede cryptocurrency robot is Cryptohopper.

Ontology en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen strategie invoeren in een robot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Ontology kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed beginpunt. Daar kun je plannen gebruiken van professionele handelaren en zelfs goede instellen voor je Ontology bot overnemen. Hierdoor kun je met de pro’s mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je direct op je Ontology cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het instappen en verkopen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Ontology bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro direct te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel handig dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Ontology robot connecten met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je ONT bot al je trades uit laten voeren. De bekendste platformen waarmee je je Ontology robot kunt connecten vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in Ontology? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de crypto robot.

Starten met een Ontology robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Ontology bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Ontology robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een Ontology robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Ontology omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Ontology | Crypto trading bot ONT
Scroll to top