Automatisch handelen in New BitShares | Crypto trading bot NBS

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in New BitShares en trades uitvoeren wanneer je niet achter de pc zit. Dit lijkt soms onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot New BitShares

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je plannen. Het euvel met professionele crypto handelaren is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een New BitShares robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor zelf online hoeft te zijn.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je NBS robot de markt laten beheren. De New BitShares bot koopt zelf automatisch New BitShares op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Hierdoor kun je traden op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in New BitShares is in het begin wat eng zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën bepalen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, verkopen en welke stop loss je gaat hanteren. Een geschikte crypto robot is Cryptohopper.

New BitShares en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de onervaren handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in New BitShares kan veel mis gaan, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je New BitShares bot kopen. Zo kun je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je direct op je New BitShares bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen rondom het kopen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen New BitShares bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro direct te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de New BitShares robot verbinden met je meest gebruikte cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je NBS bot al je trades uit laten voeren. De bekendste platformen waarmee je je New BitShares bot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in New BitShares? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een New BitShares robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper New BitShares bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper New BitShares robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een New BitShares robot is goed om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals New BitShares omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in New BitShares | Crypto trading bot NBS
Scroll to top