Automatisch handelen in New BitShares | Crypto trading bot NBS

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in New BitShares en trades uitvoeren terwijl je slaapt. Dit lijkt wellicht niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot New BitShares

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met succesvolle crypto handelaren is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een New BitShares robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor persoonlijk online hoeft te zijn.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je NBS robot de markt laten beheren. De New BitShares bot koopt zelf automatisch New BitShares op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hierdoor kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in New BitShares is in het begin wat overdonderend zijn. Je moet plotseling je eigen tactieken uitvogelen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt kopen, verkopen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een goede crypto bot is Cryptohopper.

New BitShares en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading bots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in New BitShares kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs gevorderde instellen voor je New BitShares bot overnemen. Zo kan je met de professionals mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of met vrienden op stap bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je New BitShares robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen rondom het kopen en verkopen. Koop je een template van een professionele trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen New BitShares robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro volledig over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de New BitShares robot connecten met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je NBS bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je New BitShares robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan handelen in New BitShares? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt verbinden met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een New BitShares robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper New BitShares robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer mogelijkheden je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper New BitShares robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een New BitShares robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals New BitShares zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in New BitShares | Crypto trading bot NBS
Scroll to top