Automatisch handelen in Matic Network | Crypto trading bot MATIC

Wie wil dat nou niet? Automatisch handelen in Matic Network en trades maken terwijl je slaapt. Dit lijkt soms niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto bot kun je automatisch handelen met een vooraf ingesteld plan. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Matic Network

Een crypto trading bot ondersteunt je met het realiseren van je strategieën. Het euvel met gevorderde crypto handelaren is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Matic Network bot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en directies kun je je MATIC robot de markt laten beheren. De Matic Network bot koopt volledig automatisch Matic Network op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Daarom kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in Matic Network kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet ineens je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, verkopen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een goede cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Matic Network en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendste trading bots die je assisteert met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades invoeren in een robot, en de onervaren handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Matic Network kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Hier kun je plannen gebruiken van ervaren traders en zelfs gevorderde instellen voor je Matic Network bot aanschaffen. Zo kun je met de pro’s mee traden en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of lekker op het strand ligt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je Matic Network bot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen voor het kopen en verkopen. Koop je een template van een pro handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Matic Network robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro direct over te nemen en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen euro’s op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Matic Network robot verbinden met je meest gebruikte crypto exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je MATIC bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je Matic Network bot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in Matic Network? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency bot.

Starten met een Matic Network robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Matic Network bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Matic Network robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Matic Network robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Matic Network omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Matic Network | Crypto trading bot MATIC
Scroll to top