Automatisch handelen in Mainframe | Crypto trading bot MFT

bybit

Lekker toch? Automatisch handelen in Mainframe en trades uitvoeren terwijl je slaapt. Dit lijkt misschien niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto robot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Mainframe

Een crypto trading bot kan je assisteren met het uitvoeren van je strategieën. Het euvel met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Mainframe robot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor persoonlijk achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je MFT robot de markt in de gaten laten houden. De Mainframe bot koopt zelf automatisch Mainframe op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste optie voor je op.

Het automatisch handelen in Mainframe is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling zelf strategieën uitvogelen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt instappen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een geschikte cryptocurrency robot is Cryptohopper.

Mainframe en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je trades. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen trades instellen in een robot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Mainframe kan veel mis gaan, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook onjuist voor je traden.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een goed uitgangspunt. Daar kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs de juiste instellen voor je Mainframe bot overnemen. Zo kan je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je een op een op je Mainframe robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen voor het inkopen en verkopen. Koop je een template van een professionele handelaar op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Mainframe robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de bot van een pro volledig over te nemen en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Mainframe robot connecten met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt aanmaken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je MFT bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je Mainframe bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in Mainframe? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de crypto robot.

Beginnen met een Mainframe robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto bots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je beginnen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Mainframe robot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de bot, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Mainframe robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Mainframe robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Mainframe omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
bybit
Automatisch handelen in Mainframe | Crypto trading bot MFT
Scroll to top