Automatisch handelen in LTO Network | Crypto trading bot LTO

Lekker toch? Automatisch handelen in LTO Network en geld verdienen wanneer je niet achter de pc zit. Dit klinkt misschien niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot LTO Network

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je strategieën. Het euvel met professionele crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een LTO Network robot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je LTO robot de markt in de gaten laten houden. De LTO Network bot koopt zelf automatisch LTO Network op het moment dat het goede moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) gehaald hebt. Daarom kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte trades voor je op.

Het automatisch handelen in LTO Network kan in het begin wat eng zijn. Je moet ineens je eigen tactieken uitvogelen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het nodig om een goed beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een relatief eenvoudige cryptocurrency robot is Cryptohopper.

LTO Network en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading robots die je helpt met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in LTO Network kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook onjuist voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een goed startpunt. Hier kun je plannen gebruiken van professionele handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je LTO Network bot overnemen. Hierdoor kun je met de pro’s mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je LTO Network bot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen voor het inkopen en verkopen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook kopiëren voor je eigen LTO Network robot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je uiteraard zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro volledig te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de LTO Network robot connecten met je favoriete crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel makkelijk kunt genereren. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je LTO bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je LTO Network robot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in LTO Network? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een LTO Network robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je beginnen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en misschien je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper LTO Network robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer mogelijkheden je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper LTO Network robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete platformen. Een LTO Network robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals LTO Network zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in LTO Network | Crypto trading bot LTO
Scroll to top