Automatisch handelen in Loom Network | Crypto trading bot LOOM

Lekker toch? Automatisch handelen in Loom Network en geld verdienen als je op bed ligt. Dit lijkt soms onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Loom Network

Een crypto trading bot kan je assisteren met het realiseren van je plannen. Het euvel met professionele crypto traders is dat ze ook moeten slapen. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsbewegingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Loom Network bot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor altijd aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je LOOM robot de markt in de gaten laten houden. De Loom Network bot koopt zelf automatisch Loom Network op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) bereikt hebt. Hiermee kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte optie voor je op.

Het automatisch handelen in Loom Network is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling zelf strategieën uitvogelen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het nodig om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt instappen, verkopen en welke stop loss je gaat hanteren. Een relatief eenvoudige crypto robot is Cryptohopper.

Loom Network en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Loom Network kan veel mis lopen, helemaal wanneer je robot al het werk voor je doet. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren handelaren en zelfs goede instellen voor je Loom Network bot aanschaffen. Zo kan je met de ervaringsdeskundigen mee handelen en proberen winst te maken terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marketplace

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je direct op je Loom Network robot kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de basis instellen rondom het inkopen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Loom Network bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro compleet te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades zal doen. Hierbij is het natuurlijk wel handig dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Loom Network robot connecten met je favoriete cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt aanmaken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges houden en je LOOM bot al je trades uit laten voeren. De bekendste exchanges waarmee je je Loom Network bot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan handelen in Loom Network? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de crypto robot.

Starten met een Loom Network robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Loom Network robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Loom Network robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een Loom Network robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Loom Network zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Loom Network | Crypto trading bot LOOM
Scroll to top