Automatisch handelen in Litecoin | Crypto trading bot LTC

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in Litecoin en crypto traden terwijl je slaapt. Dit lijkt misschien ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Litecoin

Een crypto trading bot kan je assisteren met het realiseren van je plannen. Het grote probleem met professionele crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Litecoin bot helpt je deze trades te bewerkstelligen zonder dat je hiervoor zelf aan de knoppen hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je LTC robot de markt laten beheren. De Litecoin bot koopt volledig automatisch Litecoin op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) behaald hebt. Hierdoor kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de meest geschikte trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Litecoin kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet plotseling je eigen tactieken bepalen en dit invoeren in de crypto trading bot. Hiervoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet hanteren. Een geschikte crypto bot is Cryptohopper.

Litecoin en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De professionele traders kunnen hier hun eigen strategie instellen in een bot, en de startende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Litecoin kan veel mis gaan, helemaal wanneer je robot al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk absoluut rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt uitgangspunt. Daar kun je strategieën gebruiken van ervaren traders en zelfs de juiste instellen voor je Litecoin bot aanschaffen. Hierdoor kun je met de pro’s mee handelen en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie soorten producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je Litecoin robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen rondom het inkopen en verkopen. Koop je een template van een pro handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen Litecoin bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of bijvoorbeeld met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de professionals.

Met Signals kun je de robot van een pro direct te kopiëren en te handelen met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de goede trader volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Litecoin robot verbinden met je favoriete cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je LTC bot al je trades uit laten voeren. De beste platformen waarmee je je Litecoin robot kunt verbinden vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in Litecoin? Dan kun je via bovenstaande links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de crypto robot.

Beginnen met een Litecoin robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je beginnen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Litecoin bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de robot, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Litecoin robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Litecoin robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Litecoin zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Litecoin | Crypto trading bot LTC
Scroll to top