Automatisch handelen in Litecoin | Crypto trading bot LTC

Wie wil dat nou niet? Automatisch handelen in Litecoin en trades uitvoeren als je op bed ligt. Dit lijkt misschien ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met een crypto trading bot kun je automatisch handelen met vooraf ingestelde strategieën. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Litecoin

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je plannen. Het euvel met succesvolle crypto traders is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Litecoin robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf uitgedachte plannen en richtlijnen kun je je LTC robot de markt laten beheren. De Litecoin bot koopt zelf automatisch Litecoin op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) gehaald hebt. Hiermee kun je handelen op talloze verschillende tradings pairs en de bot zoekt automatisch de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in Litecoin kan in het begin wat overdonderend zijn. Je moet plotseling zelf strategieën uitvogelen en dit invoeren in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, uitstappen en welke stop loss je gaat hanteren. Een relatief eenvoudige cryptocurrency bot is Cryptohopper.

Litecoin en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je campagnes. De professionele handelaren kunnen hier hun eigen plannen instellen in een bot, en de startende enthousiasteling kan zelfs strategieën kopiëren van anderen.

Bij het handelen in Litecoin kan veel mis lopen, helemaal wanneer je bot al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je handelen.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van professionele traders en zelfs de juiste instellen voor je Litecoin bot kopen. Hierdoor kan je met de professionals mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met je gezin bent.

Cryptohopper marketplace

Op de marktplaats van cryptohopper kun je kiezen uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare instellingen die je direct op je Litecoin robot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de standaard instellen rondom het kopen en verkopen. Koop je een template van een ervaren handelaar op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde instellingen bevatten.

Strategieën kun je ook overnemen voor je eigen Litecoin robot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf instellen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals is het mogelijk om de robot van een pro volledig te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de ervaren trader. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het uiteraard wel aan te raden dat je de juiste handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Litecoin robot connecten met je meest gebruikte cryptocurrency exchange en vanaf daar de bot laten traden. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges laten staan en je LTC bot al je trades uit laten voeren. De handigste platformen waarmee je je Litecoin robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de handelskosten betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in Litecoin? Dan kun je via bovenstaande links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de cryptocurrency bot.

Beginnen met een Litecoin robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Litecoin bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Litecoin robot. Je kunt met een van de bots altijd traden op je favoriete exchanges. Een Litecoin robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Litecoin zal stijgen.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Litecoin | Crypto trading bot LTC
Scroll to top