Automatisch handelen in Lisk | Crypto trading bot LSK

Hoe mooi is dat? Automatisch handelen in Lisk en trades uitvoeren als je op bed ligt. Dit klinkt soms ondenkbaar, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Crypto trading bot Lisk

Een crypto trading bot helpt je met het uitvoeren van je strategieën. Het grote probleem met gevorderde crypto traders is dat ze ook moeten dutten. Hierdoor missen de handelaren flink wat tijd aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet inspelen. Een Lisk bot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en directies kun je je LSK robot de markt laten beheren. De Lisk bot koopt volledig automatisch Lisk op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) gehaald hebt. Hiermee kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de meest geschikte coins voor je op.

Het automatisch handelen in Lisk kan in het begin wat eng zijn. Je moet ineens je eigen strategieën bepalen en dit invoeren in de robot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt kopen, uitstappen en welke stop loss je gaat gebruiken. Een goede crypto robot is Cryptohopper.

Lisk en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je assisteert met het uitvoeren van je strategieën. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen strategie instellen in een robot, en de beginnende handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Lisk kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk van je overneemt. Een robot is namelijk volledig rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt beginpunt. Daar kun je plannen gebruiken van ervaren handelaren en zelfs de juiste instellen voor je Lisk bot kopen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te behalen terwijl je op bed ligt of met je gezin bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je een op een op je Lisk cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten in elk geval de standaard instellen voor het instappen en uitstappen. Koop je een template van een ervaren trader op de marktplaats? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Lisk bot. Dit kunnen handelsstrategieën zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de bot van een pro volledig over te nemen en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het natuurlijk wel handig dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor elke optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te storten of iets dergelijks. Je kunt de Lisk robot connecten met je meest gebruikte crypto exchange en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel makkelijk kunt maken. Je kunt je euro’s op de bekendste exchanges laten staan en je LSK bot al je trades uit laten voeren. De handigste exchanges waarmee je je Lisk bot kunt connecten vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in Lisk? Dan kun je via de genoemde links gratis een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval binnenkort aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande video zie je precies hoe je je accounts kunt connecten met de crypto bot.

Starten met een Lisk robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief makkelijk in gebruik. Ook kun je beginnen met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis de bots te bekijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Lisk robot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de free trial, altijd goed. Daarna heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze perks zijn van iedere cryptohopper Lisk robot. Je kunt met een van de robots altijd traden op je favoriete platformen. Een Lisk robot is goed om te gebruiken wanneer je verwacht dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Lisk omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Lisk | Crypto trading bot LSK
Scroll to top