Automatisch handelen in LINKUP | Crypto trading bot LINKUP

Lekker toch? Automatisch handelen in LINKUP en crypto traden wanneer je niet achter de pc zit. Dit klinkt wellicht niet mogelijk, maar dat is het zeker niet. Met behulp van een crypto bot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Op deze pagina leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot LINKUP

Een crypto trading bot kan je assisteren met het uitvoeren van je plannen. Het euvel met succesvolle crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan prijsschommelingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een LINKUP robot helpt je deze trades uit te voeren zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je LINKUP robot de markt laten beheren. De LINKUP bot koopt zelf automatisch LINKUP op het moment dat het geschikte moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je de beoogde winst (of verlies) bereikt hebt. Daarom kun je handelen op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste trading pairs voor je op.

Het automatisch handelen in LINKUP is in het begin wat intimiderend zijn. Je moet plotseling je eigen strategieën bepalen en dit instellen in de crypto trading bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van de momenten waarop je wilt inkopen, uitstappen en welke stop loss je moet hanteren. Een relatief eenvoudige cryptocurrency robot is Cryptohopper.

LINKUP en Crytohopper

Cryptohopper is een goede trading robots die je helpt met het uitvoeren van je trades. De ervaren traders kunnen hier hun eigen trades invoeren in een bot, en de onervaren handelaar kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in LINKUP kan veel mis gaan, helemaal wanneer je bot al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk absoluut rationeel en luistert naar al je orders. Stel je iets verkeerd in? Dan zal je bot ook fout voor je handelen.

De marktplaats van Cryptohopper is daarom een geschikt uitgangspunt. Daar kun je strategieën gebruiken van ervaren handelaren en zelfs de juiste instellen voor je LINKUP bot overnemen. Hierdoor kan je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te maken terwijl je slaapt of een wandeling maakt.

Cryptohopper marktplaats

Op de marketplace van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare basis instellingen die je direct op je LINKUP bot kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen voor het kopen en uitstappen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast overnemen voor je eigen LINKUP bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro compleet te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades maakt. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste trader volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen cryptovaluta op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de LINKUP robot verbinden met je favoriete cryptocurrency account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt met behulp van een API sleutel die je heel eenvoudig kunt maken. Je kunt je cryptovaluta op de bekendste exchanges houden en je LINKUP bot al je trades uit laten voeren. De bekendste platformen waarmee je je LINKUP bot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze exchanges goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel automatisch gaan traden in LINKUP? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in drukke tijden bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval in de toekomst kunt beginnen, ook al wil je nu nog niet beginnen. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt verbinden met de cryptocurrency robot.

Starten met een LINKUP robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je starten met een gratis 7-day trial. Dit kan altijd weer gestopt worden maar biedt je wel de kans om gratis het platform te bekijken en zelfs je eerste trades al te maken. Ben je overtuigd en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper LINKUP bot kopen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je kunt gebruiken. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper LINKUP robot. Je kunt met een van de bots altijd handelen op je favoriete platformen. Een LINKUP robot is goed om te gebruiken wanneer je denkt dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals LINKUP omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in LINKUP | Crypto trading bot LINKUP
Scroll to top