Automatisch handelen in Kava.io | Crypto trading bot KAVA

Kun je het je indenken? Automatisch handelen in Kava.io en trades maken wanneer je niet achter de pc zit. Dit klinkt wellicht onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Met een crypto robot kun je automatisch handelen met geavanceerde tactieken. Hier leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Crypto trading bot Kava.io

Een crypto trading bot helpt je met het realiseren van je tactieken. Het euvel met succesvolle crypto handelaren is dat ze ook moeten uitrusten. Hierdoor missen de handelaren zo’n acht uur aan marktbewegingen en hierop kunnen ze niet handelen. Een Kava.io bot helpt je deze trades te doen zonder dat je hiervoor zelf achter de PC hoeft te zitten.

Door vooraf ingestelde strategieën en richtlijnen kun je je KAVA robot de markt in de gaten laten houden. De Kava.io bot koopt volledig automatisch Kava.io op het moment dat het juiste moment zich voordoet en verkoopt dit ook weer zodra je het beoogde target (of verlies) behaald hebt. Hierdoor kun je traden op veel verschillende tradings pairs en de bot zoekt zelf de beste optie voor je op.

Het automatisch handelen in Kava.io is in het begin wat overdonderend zijn. Je moet ineens je eigen strategieën uitvogelen en dit instellen in de bot. Hiervoor is het noodzakelijk om een duidelijk beeld te hebben van de tijdstippen waarop je wilt inkopen, verkopen en welke stop loss je moet gebruiken. Een geschikte crypto bot is Cryptohopper.

Kava.io en Crytohopper

Cryptohopper is een van de bekendere trading bots die je helpt met het uitvoeren van je campagnes. De ervaren handelaren kunnen hier hun eigen strategie invoeren in een bot, en de onervaren enthousiasteling kan zelfs strategieën overnemen van anderen.

Bij het handelen in Kava.io kan veel mis lopen, helemaal wanneer je cryptohopper al het werk van je overneemt. Een bot is namelijk volledig rationeel en volgt al je orders op. Stel je iets fout in? Dan zal je bot ook verkeerd voor je traden.

De marketplace van Cryptohopper is daarom een geschikt startpunt. Hier kun je strategieën gebruiken van ervaren handelaren en zelfs gevorderde instellen voor je Kava.io bot kopen. Hierdoor kun je met de ervaringsdeskundigen mee traden en proberen winst te behalen terwijl je slaapt of met je gezin bent.

Cryptohopper marktplaats

Op de marktplaats van cryptohopper heb je de keuze uit drie verschillende producten, namelijk: Templates, Strategies en Signals. De Templates zijn kant en klare tactieken die je een op een op je Kava.io cryptohopper kunt kopiëren. De templates bevatten ten minsten de basis instellen rondom het kopen en verkopen. Koop je een template van een pro trader op de marketplace? Dan kan het template de meest gevorderde strategieën bevatten.

Strategieën kun je daarnaast kopiëren voor je eigen Kava.io bot. Dit kunnen tactieken zijn met Technische Analyse of onder andere met Candle patronen. Deze strategieën kun je natuurlijk zelf bepalen, maar ook weer kopen (of soms gratis) overnemen van de pro’s.

Met Signals kun je de robot van een pro compleet te kopiëren en te traden met dezelfde posities als de pro. De bot reageert op de bot instellen van de pro en zorgt ervoor dat het precies dezelfde trades uitvoert. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden dat je de goede handelaar volgt, al geldt dit voor iedere optie van cryptohopper natuurlijk.

Cryptohopper

Cryptohopper exchanges

Het mooie aan de cryptohopper is dat je er geen geld op hoeft te plaatsen of iets dergelijks. Je kunt de Kava.io robot verbinden met je meest gebruikte crypto account en vanaf daar de bot laten handelen. Dit gebeurt door een API sleutel die je heel eenvoudig kunt genereren. Je kunt je geld op de bekendste exchanges laten staan en je KAVA bot al je trades uit laten voeren. De beste exchanges waarmee je je Kava.io robot kunt koppelen vind je hieronder. Wat de fee betreft zit je op deze platformen goed:

Heb je hier nog geen account, maar wil je wel geautomatiseerd gaan traden in Kava.io? Dan kun je via de genoemde links zonder kosten een account aanmaken. We raden dit ook aan om te doen omdat in bull marketen bijvoorbeeld Binance wel eens een ledenstop heeft gehad. Wees dit voor en zorg dat je in ieder geval snel aan de slag kunt, ook al wil je nu nog niet starten. Via onderstaande tutorial zie je precies hoe je je exchanges kunt connecten met de crypto robot.

Starten met een Kava.io robot

Cryptohopper is vergeleken andere crypto robots relatief eenvoudig in gebruik. Ook kun je de bot uitproberen met een free 7-day trial. Dit kan altijd weer geannuleerd worden maar biedt je wel de kans om gratis even rond te kijken en eventueel je eerste trades al te maken. Ben je enthousiast en wil je er vol voor gaan? Dan kun je de cryptohopper Kava.io bot aanschaffen in verschillende prijsklassen.

Je begint met de gratis zeven dagen, altijd goed. Daarna heb je de kans om te kiezen voor de Explorer ($19 p/m), Adventurer ($49 p/m) en de Hero ($99 p/m). Hoe beter de persoonlijke assistent, hoe meer opties je hebt. Hieronder wordt duidelijk wat de precieze voordelen zijn van iedere cryptohopper Kava.io robot. Je kunt met een van de robots altijd handelen op je favoriete exchanges. Een Kava.io robot is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je inschat dat de crypto koers verwachting van een bepaalde coin zoals Kava.io omhoog zal gaan.

Cryptohopper pricing
Automatisch handelen in Kava.io | Crypto trading bot KAVA
Scroll to top